Lionsklubbene i Norge har gått sammen om å gi penger til å årets TV-aksjonen og Kirkens Nødhjelp. Utallige frivillige timer ligger bak årets bidrag.

- Vi ønsker TV-aksjonen og Kirkens Nødhjelp lykke til i innspurten, og håper på et flott resultat. Jeg er veldig stolt av alle lionsklubbene som har bidratt lokalt til årets aksjon. De har jobbet som frivillige i utallige timer i hele landet, sier Heidi Lill Mollestad Oppegaard, generaltsekretær i Lions.

På vegne av alle lionsklubbene i Norge overleverte hun en sjekk på hele 348 364 kroner til TV-aksjonen og Kirkens Nødhjelp.

- Det var Lions Risør som kom med forslaget om at alle lokale lionsklubbene skulle gi samlet beløp. Nå har vi samlet inn penger fra hele Norge og er stolt av å overrekke et samlet beløp til Tv-aksjonen. Lions jobber også selv med å støtte vannprosjekter. Derfor er det ekstra stort å kunne bidra i år, fortsetter Mollestad Oppegaard.

Også TV-aksjonsleder Kari Bucher er mektig imponert over lionsklubbenes innsats.

- Lions har bidratt til TV-aksjonen i det som føles som uendelig mange år, og de har lagt ned veldig mange frivillige timer. Det er ikke rart at vi er stolt av samarbeidet med Lions – og, ikke minst, veldig takknemlige, sier Bucher.

Bildetekst: Generalsekretær i Lions, Heidi Lill Mollestad Oppegaard (t.v.) overrakte sjekken fra alle lionsklubbene til TV-aksjonsleder Kari Bucher og kommunikasjonssjef i Kirkens Nødhjelp, Håkon Haugsbø.