VIP-tur til sykkelmekka

Verdens største sykkelritt og arrangeres i Frankrike i juli. Du kan by på VIP-billetter til første rad på vinneretappen i Paris. Sammen med en unik opplevelse støtter du årets TV-aksjon.

VIP-pakken består av flyreise tur-retur, plasser på første rad i rittets innspurtsetappe. Du får delta på Saxo Banks beryktede etterfest og bo på luxushotell. Det er Finanssenteret AS i Sandnes, i nært samarbeid med Saxo Bank, som har donert billettene til TV-aksjonen.

Alle inntekter går uavkortet til TV-aksjonen 2014 Kirkens Nødhjelp. I år skal pengene fra TV-aksjonen gi en million mennesker varig tilgang til rent vann. Tilgang til rent vann gjør at mennesker overlever og holder seg friske. Kvinner og barn trenger ikke gå i flere timer hver dag for å hente vann til familien. Det gjør at de isteden kan gå på skole og arbeide, noe som igjen utvikler hele samfunn.

Pakken inneholder blant annet:

Fly for 2 personer fra Norge til Paris tur/retur

Opphold for to personer (mulig å få egne rom) på et luksushotell i Paris, Hôtel de la Trémoille, like ved Champs Elysee

  • Middag på Seinen på den prestigefulle yachten  “Excellence”
  • Seter på første rad ved målstreken på Champs Elysee, i Saxo Bank sitt VIP-område “Rive Gauche”
  • Bankett med team Saxo Bank, Contador og andre stjerneryttere på Maison Blanche 

Nordsjørittet, som går av stabelen 14. juni i Egersund i Rogaland, vil kunngjøre vinneren av VIP-billettene fra målområdet i Sandnes den 14. juni. Finanssenteret i Sandnes og Nordsjørittet, har i flere år hatt et tett samarbeid med TV-aksjonen.